103
EN | NL

over

Tattoos door Icon is een tattoo studio opgericht door Icon en Sabine, een stel met een sterke artistieke achtergrond. Dit kleine familiebedrijf biedt een rustige, onstspannen sfeer met een focus op creativiteit.

Icon's expertise is een resultaat van meer dan 10 jaar ervaring in de tattoeage kunst en meer dan 20 jaar in de beeldende kunst. Zijn favourite stijl is is "Realistisch" en "Fantasie" met speciale aandacht voor de beweging en plaatsing van de tattoeage op het lichaam.

Sabine is momenteel in opleiding bij Icon tot tattoëerder en is haar eigen stijl aan het ontwikkelen. Ze heeft een achtergrond in kunst en design.

Icon en Sabine geloven sterk dat een tattoeage in balans moet zijn met het lichaam. Om die reden wordt een persoonlijk consult met een van hen voor het plaatsen van de tattoeage sterk aangeraden. Vooral met grotere projecten is een dergelijk consult absoluut noodzakelijk.

Tatoeëren is veel meer dan slechts werk voor Icon en Sabine. Het is het tot uiting brengen van hun gedeelde passie en interesse voor deze vorm van kunst.

Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen via: Onze Website, FaceBook of kom langs in onze zaak in Alkmaar.